Björkbackas ljus & dekor, Det lilla företaget på landet med det stora hjärtat för Ljus - Doft - Välmånde
Regndroppsmassage

Regndroppsmassage


Hel (fötter & rygg) 75 minuter - 750kr


Endast rygg 40 minuter - 450kr


BOKA HÄR

REGNDROPPSMASSAGE - REGNDROPPSTEKNIK


En mjuk och rogivande behandling som agerar genom verkan av olika högkvalitativa eteriska oljor. Regndroppsmassage utförs genom en kombination av lätt beröring, applikation av oljor, fjäderstrykningar och
vita flex.
Oljorna appliceras i en speciell ordning under fotsulorna samt längst ryggraden.


Den här behandlingen sägs stimulera kroppens nervimpulser till hjärnan och ger en ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.


De eteriska oljorna verkar även på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet vilket medför att behandlingen också kan vara välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

 

Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Den lämpar sig även mycket bra för problem med stela/värkande axlar och nacke, akut ryggskott, samt för att höja immunförsvaret och få mer energi. Efter behandlingen arbetar oljorna sedan i 5-7 dagar i kroppen, vilket ger ett långt och kraftfullt resultat även på sikt.


Har du hjärtproblem, är gravid eller ammar är detta inte en behandling för dig pga den kraftfulla effekten hos växterna som de eteriska oljorna utvinns från.


Jag använder endast högkvalitativa eteriska oljor från Young Living, helt naturliga, 100% rena och varsamt framställda för att bevara växternas naturligt verksamma beståndsdelar samt certifierade enligt miljöstandarden Seed to Seal.


Varmt välkommen att njuta av denna härliga spa-liknande massage med mjuka tekniker för att ge kroppen ny energi & avslappning på djupet!

N.A.T


Behandling 20 min - Elevpris 300kr (ord. 400kr)


BOKA HÄR

N.A.T - Neuro Auricular Technique


N.A.T är en behandling  för nacke och axlar med Young Livings
”Seed to Seal” 100% eteriska oljor. Behandlingen fokuserar främst på skallbasen, de 7 översta nackkotor men även en bit ner på kotpelaren.

Syftet är att kunna främja frigörelse med lätta cirkulära rörelser som får
igång energierna i nervbanorna, återansluta alla synapser i hjärnan och övre ryggraden, särskilt i Locus Coeruleus och vagala ganglierna (nervknutar). Tekniken utförs längs nackbenets nedre kant (occipitale), med särkilt fokus på Medulla oblongata (förlängda märgen), området i fördjupningen i mitten av skallbasen och längs med varje kota i halsryggraden - de 7 kotor mellan skallen och axlarna som utgör nacken.
 

Här är det oljorna som gör jobbet genom hjälp av en glasstav dels på Locus Coeruleus (LC) och därefter längs en bit av ryggraden. Glasstaven stimulerar receptorerna och eteriska oljor har förmågan att stärka oss. Locus Coeruleus är en ihopsamling av mer än 1000 nerver vid basen av hjärnan. Det är den centrala kopplingsstationen i kroppen. Varje nervimpuls som kontrollerar våra frivilliga muskler samt våra organ passerar genom denna huvudkotrollstation.


Passar bra för dig som är i stressad situation, har en utmattning och behöver avslappning. Kan upplevas positiv för den som har huvudvärk, migrän, stela och spända nackmuskler och axlar. Den kan även gynna andra problemområden som sömnbesvär och ångest. Man kan uppleva en avkopplande avslappning av denna behandling som stödjer nervsystemet.