Björkbackas ljus & dekor, Det lilla företaget på landet med det stora hjärtat för Ljus - Doft - Välmånde

VÅR BERÄTTELSE


Jag och min familj började vår Low Tox Livsstil med att invistera i ett husapotek med totalt 12 eteriska oljor och en diffuser. För oss var det just vid den tidpunkten viktigt att hitta naturliga produkter som kunde ge oss stöd inom områdena smärta, sömn och välmående. 


Vi visste inte vad vi kunde fövänta oss av produkterna, men jag och min man var överens om att vi ville ge det en chans då vi hört från andra användare om hur de fått stöd av produkterna med bl.a. barnens växtvärk, nattskräck, säsongssnuva, orolig mage m.m.


Vi hade inte ens kunnat drömma om vilka positiva effekter vi skulle få uppleva innan vi själva använt oss av produkterna i vår vardag.


Succesivt har vi tagit vår low tox livsstil vidare och bl.a. bytt ut tvättmedel, handtvål och dagligt använda rengöringsmedel.


Vi forsätter prova nya produkter och byter ut vart efter.


LOW TOX LIVING


Vill du skapa en mer giftfri livsstil som passar dig och din familj så har jag några tips som hjälper dig igång:


1) Sätt dig ner, tänk igenom och skriv upp vilka kategorier som är viktiga för just dig/er när du tänker på att få in mer giftfria produkter i hemmet och livet.


2) Bestäm en kategori du vill börja med, exempel: barnen, hemmet, kroppen...


3) Byt ut EN produkt i taget tills du känner att du bytt ut de produkter som är viktiga för just dig/er för att få in mer giftfria, hälsosamma produkter i hemmet och livet.


4) Låt bytet av produkter ta tid och gå igenom en kategori i taget.


5) Känns det svårt? Be om hjälp!


Att byta ut produkter i hemmet för att skapa en mer giftfri livstil betyder INTE enligt min mening att ALLT i hemmet behöver bytas ut till giftfria alternativ.


Jag finns här för att guida och ge dig personlig service!WORKSHOP


Jag håller workshops inom low tox living med Young Livings växtbaserade produkter så som eteriska oljor, hushållsrengöring, babyvård, kosttillskott, luftfuktare/diffuser m.m.


Varje workshop berör olika områden som t.ex:

- Familjens husapotek

- Barn & eteriska oljor

- Luftfuktare/diffuser

- Eteriska oljor & NPF

- Giftfri städning

- Kvinnohälsa

- Kosttillskott

- Sömn

- DIY


Med hjälp av sina strikta kvalitetsstandarder Seed to Seal (miljöcertifiering) framställer Young Living de mest autentiska, högkvalitativa eteriska oljorna i världen. De vill erbjuda rena, verkningsfulla produkter, berikade med eteriska oljor, som passar alla familjer och alla livsstilar.


Låter det spännande med workshop?!


Anmäl ditt intresse HÄR och få en personlig inbjudan vid nästa tillfälle